Babinec na chatě

Občas se Pepa nade mnou slituje, sbalí děti a ještě s podobně positženými kamarády odjede na chatu, kde zatímco muži vaří, relaxují, debatují, a tak podobně, děti si užívají jakés takés svobody bez matek a všem nám je fajn. Jednou za čas se takto domluvíme taky my ženské, sbalíme děti a jedeme relaxovat někam do přírody. Dosud byl relax silné slovo, protože dokud jsou děti malé, o relaxu nemůže být příliš řeč a po podobně stráveném víkendu jsem se většinou vracela notně utahaná.
Tentokrát jsme odjeli na chatu ve složení 3 maminy a 11 dětí. Takový menší tábor. Děti ve věku od 4 do 15 let. A byl to RELAX! Asi nastalo ideální období, protože jak jsme to tak hodnotili, už příští rok budeme muset opět hlídat - ne však nejmenší, nýbrž nejstarší děti, které se dostávají do věku pubertálního, do věku zapalujících se lejtek, a už teď jsme přemýšlely, jestli je to ještě platonické, nebo už se máme obávat a hlídat. No, ještě to bylo v pohodě, i když hlouček nejstarších večer na terase ve spacáku pozoroval hvězdy, holky klukům čechraly vlasy pod záminkou tvorby účesů a čtrnáctiletá hlava spočinula ve dvanáctiletém klíně, protože je to tak pohodlnější. No, jak říkám, příští rok už budeme hlídat! Kdy nám tak vyrostli?


Komentáře

  1. Mrozkulko,
    tiše "závidím" ten babinec.Fotka dětí u jídla....hmmm závodní jídelna hadr:-) .

    OdpovědětVymazat
  2. Mrozkulko 3:11 to byla docela legrace..no mě to čeká v srpnu, jezdíme na týden s holkama ze SŠ + děti bude to tak 6:12 počítám, je to hukot ale rádi vzpomínáme

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj!ZAtoulala jsem se nahodou na tvuj blogisek a moc je pekny!Obdivuji vas!Trochu me to pripomina krasnou ceskou komediii:S tebou me bavi svet!!Romca

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju Rommy :-)
    Ještě víc by ti S tebou mě baví svět připomínalo, kdybych ti popsala, jak to vypadá, když se celá akce děje v mužském obsazení - naši tátové jsou totiž pašáci a dvakrát ročně jezdí na chatu s dětmi oni! :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky